Indret omkring dit tv

Annonce

 

 

De fleste danske stuer er centreret omkring tv’et, og danskerne bruger rigtig meget hyggetid foran tv’et. Det er centrum, når der er spændende sportsbegivenheder, gode film og sjove underholdningsprogrammer. Er din tv-løsning for dyr? Du kan finde den bedste bredbåndsløsning på Tjekbredbaand.dk.

 

I denne artikel får du 5 tips til, hvordan du indretter din stue smukt med tv’et i centrum. Er du i gang med et større indretningsprojekt, og mangler du et lån? Få hjælp her til at finde det helt rigtige.

 

  1. Rå planker

Brug en rå naturplanke som tv-bord, og skab en fin kontrast til det teknologiske. Du kan hænge den op eller lave den med et par smukke krydsben. Hvis du ikke har mod på at springe ud i DIY-projekt, findes der også massere af fine møbler, der har et naturlige element, i diverse boligbutikker.

 

  1. Gem teknologien væk

Der findes et væld af smukke tv-borde, der er bygget op med smarte rum, så man nemt kan gemme teknologien væk. Så er der plads til både playstation, apple-tv eller chromecast, højtalere og måske en dvd-afspiller uden, at det roder og ser grimt ud.

 

  1. En del af noget større

Hvis du ønsker at gemme tv’et en lille smule væk i din indretning, kan du med bygge reoler og et større setup rundt om tv’et. Det tager en stor del af fokusset væk fra selve skærmen, når den ikke er i brug. Det kan f.eks. være reoler med bøger, forskelligt nips og planter. Du kan også få tv’et til at blende ind ved, at gøre det til en del af en billedvæg, med en masse billeder og kunst rundt omkring.

 

  1. Stilrent og minimalistisk

Går du efter den helt strømlinede og minimalistiske indretning, er et simpelt ophæng af tv’et en god idé. Det kan dog stadigvæk være smart at lave en eller anden form for tv-bord, så man kan gemme diverse bokse og ledninger væk. Ønsker du det ikke under tv’et, kan du gemme det væk indeni/under sofabordet.

 

  1. Gem det helt væk

Hvis du slet ikke vil have, at tv’et skal tage noget opmærksomhed, kan du gemme det ind i et større tv-møbel. Der findes en masse fine løsninger med låger, der kan gemme tv’et helt væk. Når stuen ikke er centreret om tv’et, giver det en helt anden rolig og social stemning.