Hold hjemmet fri for fugt med en affugter

Annonce

 

Derfor kan en affugter være en ideel løsning

Spar penge ved at investere

 

Det danske klima med regn, sne og en smule sol betyder, at mange døjer med fugt i hjem og kældre. Fugten kommer af mange grunde, og den kan være skadelig for både din bolig og dit helbred. En affugter vil dog kunne hjælpe på problemet. At investere i en affugter, vil i sidste ende spare dig penge, da du på den måde kan undgå udbrud af f.eks. skimmelsvamp, som i sidste ende vil være en stor omkostning, når hele dit hus skal bygges om.

 

Fugt i hjemmet kan føre til sygdom og økonomiske udgifter

Fugt i hjemmet er blevet en almindelig som følge af, at der i Danmark er mange ældre huse og skiftende vejr. Mange oplever fugt i deres hjem, fordi deres vægge er utætte, fordi et stort regnskyl trænger ind i deres kælder eller på baggrund af kondensdannelse fra f.eks. temperaturforskelligheder, og fugt er ofte den mest kendte vej til udvikling af skimmelsvamp i vægge, hjørnet og huller. Skimmelsvamp er ikke blot skadeligt for din bolig, hvis vægge og gulve langsom vil nedbrydes – det er samtidig helbredsskadeligt. For at undgå sygdom og store økonomiske udgifter til reparation og ombygning af dit hjem, kan det kan altså være nødvendigt at investere i en affugter.

 

Sådan fungerer en affugter

En affugter er et produkt, som bl.a. udbydes af byggemarkeder og maskinleverandører, som ofte hjælper både private og erhverv. Affugterens funktion er åbenlys – den skal sørge for, at rummene i dit hjem fremstår mindst fugtige på trods af påvirkninger fra enten vægge, elementer i rummene eller miljøet, som giver fugten optimale levemuligheder. En affugter suger fugt til sig og opsamler dermed det væske, som fugten består af. Der findes et hav af forskellige affugtere, som alle er løser enkelte problemer, og det betyder også, at du må være sikker på, at du investerer i den rette affugter for at være sikker på, at resultatet bliver som ønsket.

 

Find den rette affugter til dig
”Det er helt essentielt, at den affugter, som der investeres i, er af den rette størrelse, af den rette type og henvender sig til den type rum/værelse, som den skal bruges i. Netop fordi der findes så mange forskellige affugter, kan det være en nødvendighed at søge professionel hjælp til at afgøre, hvad man skal investere i”, siger direktør for maskinleverandøren KGK A/S, Måns Spånberg.

KGK A/S er en velkendt leverandør af affugtere, og vedhenvendelse her vil du modtage kyndig rådgivning og vejledning, så du er sikker på, at du får den rette affugter i dit hjem.