Gået i stå med boligjagten? Vi hjælper dig med disse tips

Annonce

 

Hvis du længe har ledt efter den perfekte bolig, men føler at din boligsøgning er gået i stå, har vi her nogle tips til, hvordan du lettere kan finde den perfekte bolig.


Leder du efter et værelse?
Hvis du er på udkig efter et værelse, som du kan flytte ind, skal du først og fremmest være medlem af alle boligopslagssider på de sociale medier. Især Facebook er blevet en platform, hvor der dagligt bliver slået rigtig mange værelser op. Det er derfor det ideelle sted at starte med at holde sig opdateret i, hvad der rører sig.


I forlængelse af det, kan det også være en god ide at tilmelde sig nogle af boligportalerne. Findroommate.dk er en boligportal, der kun omhandler udlejning af værelse, og du vil derfor med det samme kunne få et overblik, over hvilke værelser der er ledige.

Leder du efter en lejlighed?
At lede efter en lejlighed er lidt sværere end at finde et værelse, da udbuddet er meget mindre end efterspørgslen. Især lejeboligerne er på et prisniveau, hvor de færreste kan være med, og derfor er der rift om lejlighederne, der ligger i et mellem prisleje.


Det kan derfor være en fordel at satse på andelslejligheder, da man her kan tilmelde sig en andelsboligforening. Når man er tilmeldt en andelsboligforening, bliver man skrevet ned på en liste, og vil derefter modtage tilbud om ledige lejligheder, når man kommer lidt højere op på listen eller hvis der har været en del afslag.


En anden fordel ved at anskaffe sig en lejlighed igennem en andelsboligforening er, at du kan få dem til en langt billigere pris end hvis de var udbudt uden for foreningen.

Du betaler altid et lille beløb om året for at være tilmeldt disse foreninger, men beløbet er så småt , at det ikke betyder noget. 

 

Leder du efter et hus?
Hvis du leder efter et hus kigger du ofte i et højere prisleje, og der er derfor mange flere overvejelser og forbehold man skal tage.
Det kan derfor være en god ide at opsøge en god ejendomsmægler, som vil hjælpe dig i boligsøgningen. Du vil kunne opstille nogle hovedkriterier for ejendomsmægleren, og herfra vil han/hun finde et hus, der matcher dine kriterier omkring din ønskede beliggenhed, til den bedste pris muligt.

Når du har fundet dit hus, kan det være en god ide at tage kontakt til en boligadvokat, som kan hjælpe dig med alle de juridiske dokumenter. Yderligere fungerer de som din kvalificeret sparringspartner igennem alle boligkøbets faser. Vi kan varmt anbefale boligadvokater.info, som er specialister indenfor området og førende i branchen.

Tag til fremvisninger
Fælles for alle former for boliganskaffelser er, at du tager til en masse boligfremvisninger. Ved boligfremvisningerne kan du bedre fornemme boligen, og du kan bedre visualisere om, du kan se bort fra eventuelle mangler. Hvis du efter at have taget ud til et hav af forskellige boligfremvisninger stadig ikke føler, at du har fundet den rette bolig, skal du muligvis overveje at sænke dine forventninger, så de stemmer overens med det budget, du har lagt for din boliganskaffelse.

Med disse tips vil din bolig være lige om hjørnet, det handler bare om at være tålmodig og optimistisk.