Derfor skal du gå efter danske mærker ved køb af nyt til hjemmet

Annonce

 

Som dansk forbruger skal du ikke nødvendigvis købe danskdesignede produkter, men du skal ikke tvivle et sekund på, at det næsten altid kan betale sig at købe danske varer. Læs alt om, hvilke fordele du kan opnå i dette blogindlæg.

 

Kvalitet over pris

Skal du købe nye stole, plakater, puder, vaser eller noget helt femte til din bolig, så er du nødt til at tage stilling til, hvad der er vigtigst for dig. Er det prisen eller kvaliteten?

 

Det er en smagssag, om man helst vil købe billige produkter og gå en smule på kompromis med kvaliteten, eller om man hellere vil give lidt flere penge for kvalitetsprodukter med en lang forventet levetid.

 

Den helt store fordel ved at købe danske møbler er, at man næsten altid er sikret høj kvalitet og lang holdbarhed. House Nordic er en af de danske producenter, som hitter stort på møbelmarkedet i øjeblikket. De har særlig stor succes med deres spisebordsstole, som fås i mange forskellige farver og materialer. Du kan opleve det store udvalg fra House Nordic her.

 

Stor fokus på sundhed og økologi

Generelt er danske virksomheder også gode til at tænke sundhed og økologi ind i deres produkter. Det gælder ikke mindst for Urtekram, som er kendt for at producere økologiske, naturlige madprodukter. I flere årtier har de forsynet danskerne med en verden af forskellige krydderier – alt fra havsalt og citronpeber til grillkrydderi og timian. Urtekrams udvalg består hovedsageligt af krydderier, men det er også muligt at købe sirup, soltørrede dadler, kikærter, lasagneplader og ketchup fra dette mærke.

 

Emma.dk - her finder du produkter fra Urtekram

 

Urtekrams produkter er at finde i rigtig mange danske supermarkeder, men de kan også bestilles på nettet via emma.dk, som er en dansk fordelsklub. Emma.dk giver dig lige nu mulighed for at spare op til 85 % på økologiske krydderier og andre madprodukter. Du skal købe de økologiske produkter på nettet, hvis du vil have del i de gode tilbud samt dag-til-dag-levering, fri fragt og et stort varesortiment. Der er utallige fordele ved at shoppe på nettet.

 

Stilen er den rigtige

Der findes godt nok ikke én rigtig stil, når det drejer sig om boligindretning, men skal man indrette et dansk hjem, vil det være oplagt at gå efter danske møbler. Der er trods alt større chance for, at møblerne passer ind stilmæssigt, hvis producenten er dansk frem for at være kinesisk, japansk, tyrkisk eller noget helt fjerde. Dermed ikke sagt, at udenlandske møbelproducenter ikke gør det godt.