3daysofdesign – kom bag facaden

Annonce

København d. 22-24 maj 2014

Tag med når en række af de bedste design virksomheder i København inviterer indenfor til forrygende design oplevelser med fokus på møbler, belysning og designobjekter. 3daysofdesign giver mulighed for at komme bag facaden og deltage i events og happenings, produktlanceringer, udstillinger og foredrag om design.

Bag 3daysofdesign står en håndfuld virksomheder fra Pakhus 48 i Frihavnen, der huser permanente showrooms for flere førende designvirksomheder.

“Vi har med succes afholdt ‘3 days of design’ for virksomhederne i Pakhus 48 og bruger nu det som afsæt til at skabe en større begivenhed. Vores mål er med tiden at skabe en årligt tilbagevendende designbegivenhed hvor de mange gode danske og udenlanske brands, der er repræsenteret i København kan tiltrække international bevågenhed”, siger Michael Anker og Joakim Lassen, der er medstiftere af 3daysofdesign.

Arrangementet 3daysofdesign omfatter over 30 designer showrooms placeret på Christianshavn, i Indre By samt i Nordhavnskvarteret.

"Vi har valgt at udnytte Københavns unikke vandveje som transportmiddel. Besøgende kan gratis tage med 3daysofdesign havnebådene på opdagelse i Københavns forskellige designmiljøer", siger Signe Byrdal Terenziani, koordinator bag arrangementet. “I samarbejde med GamFratesi design Studio, har vi lavet et programhæfte, som guider og inspirerer de besøgende til at udforske tidens bedste design steder i byen", fortsætter Signe Byrdal Terenziani.


3daysofdesign går bag facaden – kom med!

Åbningstiderne er:
torsdag d. 22. kl. 10-18
fredag d. 23. kl. 10-18
lørdag d. 24. kl.10-16

Nogle events ligger udenfor åbningstiderne. Information om program og events vil være tilgængelig fra slut april på sitet: www.3daysofdesign.dk

3daysofdesign har pressecenter i Pakhus 48

Deltagende virksomheder er bl.a.:

Alias, Arper, Boffi, Bruun Rasmussen, by Lassen, By og Havn, Byggeselskabet Maj, Carl Hansen & Søn, Dansk
Arkitektur Center, Designmuseum Danmark, Ege Tæpper, Eilersen, Erik Jørgensen, Frama, FREDERICIA, Fritz Hansen,
Georg Jensen, GRID, Gubi, Interstuhl, Karakter, Kvadrat, Louis Poulsen, Luceplan, Lyngby Porcelæn, Made a Mano,
Magnus Olesen, Montana, Montana Mobile, Muuto, Onecollection, PP møbler, Paustian, uno form, VIPP, Vola