+HALLE - Dansk møbeldesign skal skabe åndehuller

Annonce

Generationsskifte i en af dansk møbeldesigns hastigt voksende virksomheder skal fremtidssikre udviklingen og kvaliteten. ’Vores møbler skal skabe ro, nærvær og rolige rammer i en travl hverdag’,
siger nytiltrådte Martin Halle.

Samtidig ændrer virksomheden navn fra GlobeZero4 til +HALLE.

 

I en verden med øget travlhed og urbanisering har vi mennesker et størrebehov for ro og nærvær i rekreative omgivelser. Med konceptet ‘Creating Human Spaces’ imødekommer designvirksomheden +HALLE det behov og skaber smukke åndehuller på blandt andet MoMA, i Heathrow Aiport samt hos Google, Adobe, LinkedIn og Facebook.

- Vores møbler skal skabe ro, nærvær og trygge rammer i en travl hverdag. Vores ambition er at bidrage til at skabe menneskerum og menneskelige rum gennem vores møbler og produkter. Kan vores møbler bidrage bare marginalt til det, er vi ydmygt stolte over resultatet’, forklarer Martin Halle, der gennem det seneste år har været idémand bag brandets revitalsering og nu officielt tiltræder stillingen som Communication & Brand Director i virksomheden, mens hans far, Finn Bach Petersen, træder af som bestyrelsesformand og fortsætter som bestyrelsesmedlem.

De stærke samarbejder, som har været med til at sikre den internationale succes, er blandt andre KiBiSi (Scoop-serien) og busk+hertzog. Busk+hertzog +HALLE har desuden netop modtaget en af de mest prestigefyldte priser i branchen, Good Design Award, for produkterne Closer og Penny Coat Stand.

Og meget nyt venter forude for +HALLE, der det næste år vil præsentere flere spændende nyheder og fortsætte den succesfulde rejse. De vil sammen med spændende designere fortsat udvikle møbler til rum, hvor mennesker færdes, mødes og interagerer. På jobbet, på uddannelsen, i lufthavnen, i indkøbscentret, på hospitalet og på museet – dér, hvor vi lever vores liv, når vi ikke er hjemme.

Om virksomhedens nye navn siger Martin Halle:
- Vi er en familieejet virksomhed, hvilket nu bliver tydeliggjort ved brugen af vores efternavn. Og så er vi en virksomhed, der eksisterer på grundlag af vore stærke samarbejder. Vi sætter altså gerne os selv sidst i denne ligning i erkendelse af,
at vi ikke ville eksistere foruden.

Fakta om +HALLE

+HALLE er en 100 % danskejet designvirksomhed, der producerer designermøbler af høj kvalitet.

• Virksomheden blev grundlagt i 2008, da virksomhederne Globe og Zero 4 fusionerede.

• +HALLE har beliggenhed i Århus, hvor deres danske showroom også er.

• Alle +HALLES møbler bliver produceret i Danmark hos Hans Skipper Møbler i Vinderup, der tidligere har arbejdet med bl.a. Fritz Hansen.

• Siden 2008 er virksomheden vokset til at blive en vigtig spiller på markedet for designermøbler målrettet virksomheder. Siden 2009 har der hvert år været en gennemsnitslig vækst på 15 %.

• I dag har +HALLE salg i 40 lande på fire kontinenter.

• Cirka 80 % af omsætningen ligger i udlandet.

• +HALLEs møbler er repræsenteret hos bl.a. MoMA, Google, Microsoft, University of Miami, Heathrow Airport, Facebook, Linkedin og mange andre.

• +HALLE har arbejdet sammen med designere som busk+hertzog, KiBiSi, Kåre Frandsen, Bønnelycke Arkitekter m.fl.

• De har netop modtaget to Good Design Awards for deres produkter Closer og Penny Coat Stand, der er designet af busk+hertzog.